Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Een gastvrije QR-Coronahost via Brussaard

Het zit eraan te komen: toegangscontroles, zodat bepaalde locaties weer open kunnen. Er worden veel discussies over gevoerd. Toch is een ding zeker: de QR-Coronahost is onlosmakelijk verbonden met de uitbreiding van de bewegingsvrijheid. Door te testen voor toegang kan de economische schade beperkt blijven voor restaurants, toplocaties, evenementen(terreinen), festiviteiten en beurzen.

Bent u op zoek naar een vriendelijke en gastvrije QR-coronahost? Een gastheer of gastvrouw die op de juiste manier de QR code* scant en een gesprekje aan kan gaan met uw bezoekers? Zo kunt u zich richten op de organisatie van alle andere voorzorgsmaatregelen. Brussaard ontzorgt graag de eerste ontvangst van uw gasten, zodat uw team zich richten op de gastvrijheid binnen uw locatie of evenemententerrein.

Eén telefoontje naar 088- 278 7777 en uw coronahost is geregeld via Brussaard.

Omdat onze chauffeursdiensten door corona praktisch stil liggen, zijn onze directiechauffeurs en privéchauffeurs beschikbaar om als QR-coronahost op te treden. Dit gebeurt altijd op een gastvrije manier, zoals wij dat al 31 jaar doen.

“Er is op dit moment veel gaande binnen onze branche. Al bijna twee jaar verzinnen wij alternatieven om onze mensen aan het werk te houden. Voor de GGD hebben we al heel veel goed werk kunnen doen bij de test- en vaccinatielocaties. Daar zijn we heel dankbaar voor. We blijven echter op zoek naar nieuwe werkzaamheden voor onze 160 medewerkers, die deels bij ons dienst en deels zzp-er zijn”, aldus Paul Brussaard, directeur Brussaard Mobility Solutions.

 

De voordelen van een Brussaard Coronahost:

  1. De QR-coronahost is vriendelijk en communicatief vaardig,
  2. De QR-coronahost straalt gastvrijheid uit, waardoor de bejegening naar uw gasten altijd positief zal zijn.
  3. Mochten er toch een probleem ontstaan in het contact met een bezoeker, dan verzorgen wij een vriendelijke back up in de vorm van een beveiliger.

Een QR-code scannen kan de coronahost met zijn of haar eigen telefoon doen. We kunnen hem of haar ook uitrusten met een portofoon om zo in verbinding te staan met de coördinator ter plaatse. Zo wordt er op een effectieve wijze gecommuniceerd en kan er worden opgeschaald naar meer coronahosts, indien dit nodig is. Brussaard beschikt over opschalingsmogelijkheden.

 

Veilig gastvrij
Een QR-coronahost kan er mede voor zorgen dat er weer meer mogelijk is. Door de QR-code van bezoekers en gasten te controleren en mensen te helpen om deze op de juiste manier te gebruiken blijft de gastvrijheid van uw organisatie bovenaan staan. Soms kunnen mensen hun QR-code niet vinden, of gebruiken ze deze van een ander. In dat soort situaties moet je goed weten hoe je hiermee om moet gaan.  Dat vraagt om een goed doordacht plan vooraf, om zo onnodige discussies of opstoppingen bij de entree te voorkomen.

 

Krapte in de arbeidsmarkt
We verwachten dat de QR-Coronahost straks vaak wordt ingezet. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt zullen deze gastvrije coronahosts lastig te vinden zijn. U zoekt immers een gastheer of vrouw die het visitekaartje vormt van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de inzet van de coronahost bijtijds wordt aangevraagd. Meer locaties open en langere openingstijden biedt de mogelijkheid om samen te herstellen in deze uitdagende tijden. Daar helpt Brussaard graag aan mee.

Bel met Team Brussaard via 088- 278 7777 of stuur een mail naar info@Brussaard.nl voor uw vragen. U kunt ook een infopakket aanvragen via dit telefoonnummer.

Meer informatie over de coronahost is te vinden op de pagina over verkeerscommunicatie

 

*QR Code
Een QR-code is een bepaald type tweedimensionale streepjescode die in 1994 is ontwikkeld door Denso Wave, een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response.