Veelzijdige chauffeursdiensten

Brussaard is al sinds 1990 actief op het gebied van veelzijdige en betrouwbare chauffeursdiensten. Wij weten we waar we over praten als we het hebben over een goede directiechauffeur. En die expertise delen we graag met onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Heeft u een vergadering en moet u nog veel voorbereiden? Dan belt u ons voor een chauffeur die op de afgesproken tijd bij u voor de deur staat. Terwijl hij u in uw eigen auto naar uw vergadering rijdt kunt u uw bespreking voorbereiden, telefoontjes doen, aantekeningen maken... Daar aangekomen kan de chauffeur wachten tot u klaar bent en u dan weer naar huis rijden als u wilt.


Chauffeursdiensten bij Brussaard: ook voor uw diner of evenement

Heeft u een diner ergens in het land, een feest, een bijzondere bijeenkomst, een afspraak en wilt u daar voluit van genieten? Zakelijk of privé. Laat u rijden! In uw eigen auto en door een echte Brussaard-chauffeur. Dan weet u heel zeker dat u zich om niets hoeft te bekommeren. 

Met de chauffeursdiensten van Brussaard bent u uit en thuis op de meest ideale manier. Van en naar elke plek in Nederland of Europa. Bel met de medewerkers van onze servicedesk en wij regelen exclusief vervoer voor u op maat: 088 278 7777.