Chauffeur huren in uw eigen auto

“Kan iemand mij even naar .... rijden?” Die vraag komt dagelijks vele malen bij ons binnen. U heeft een vergadering in Amsterdam bijvoorbeeld en hebt nog veel voor te bereiden. Dan kiest u ervoor een chauffeur te huren. U belt ons voor een chauffeur die op de afgesproken tijd bij u voor de deur staat. Terwijl hij u in uw eigen auto naar uw vergadering rijdt kunt u uw bespreking voorbereiden, telefoontjes doen, aantekeningen maken... Daar aangekomen kan de chauffeur wachten tot u klaar bent en u dan weer naar huis rijden als u wilt.

U heeft een diner ergens in het land, een feest, een bijzondere bijeenkomst, een afspraak en u wilt daar voluit van genieten. Zakelijk of privé. Laat u rijden! In uw eigen auto en door een echte Brussaard-chauffeur. Dan weet u heel zeker dat u zich om niets hoeft te bekommeren.

Uit en thuis op de meest ideale manier. Van en naar elke plek in Nederland of Europa. En beduidend goedkoper dan met een taxi... ook dat. Bel met onze servicedesk in Rotterdam en het wordt geregeld.

Wilt u liever een limousine met chauffeur huren? Geen probleem! Eén telefoontje met Brussaard en het is geregeld!


 

U kunt al een chauffeur huren vanaf € 22,50 per uur (excl. 21% BTW)