Werving en selectie van de ideale directiechauffeurs

U zoekt een directiechauffeur die altijd voor u klaar staat, u overal naar toe rijdt, zich integer en flexibel opstelt en een representatieve uitstraling heeft. Zoek niet langer verder. Brussaard werft en selecteert directiechauffeurs voor uw organisatie. Wij hebben een groot bestand van professionele directiechauffeurs waar we uit kunnen putten.

Deze directiechauffeurs zijn allen opgeleid en beschikken over een CCV-D certificaat en/of DEKRA certificaat en zijn juridisch en medisch gescreend. Onze database van directiechauffeurs is erg uitgebreid waardoor wij voor ieder bedrijf een passende directie-chauffeur kunnen vinden.

Het is belangrijk dat de professionele directie-chauffeur naadloos bij uw organisatie past. Wij zoeken voor u de perfecte directie-chauffeur. Hierbij zullen wij van te voren de voorwaarden en condities helder met u afspreken. De werving en selectie van directiechauffeurs door Brussaard is flexibel. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een professionele directie-chauffeur voor een bepaalde tijd, maar ook voor langere termijn.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem voor de werving en selectie van professionele directiechauffeurs contact op met de Brussaard Business Desk. Victor Peters, manager operations van de Brussaard Business Desk, staat u graag te woord.
 

Internationale directie-chauffeur

Brussaard is internationaal actief met haar werving en selectie en levert professionele directiechauffeurs aan internationale bedrijven. Als u zeer specifieke wensen heeft betreffende de directie-chauffeur, dan regelt Brussaard dat voor u. U krijgt een directie-chauffeur die bij uw organisatie past, de taal spreekt en flexibel is.

De database van directiechauffeurs van Brussaard is enorm uitgebreid, dus bespaar u de moeite en schakel onze hulp in. Wij zijn gespecialiseerd in detachering van directiechauffeurs en het internationaal werven van een geschikte kandidaat.

Voor meer informatie over de werving en selectie van directiechauffeurs bij Brussaard kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een vacature voor een directiechauffeur heeft kunt u bij Brussaard terecht. Belt u daarvoor met onze Business Desk: 088 278 7777.