Persoonlijk advies: 088-278 77 77 planning@brussaard.nl

Brussaard Trafficguard maakt vliegende start, dankzij crisis

Na het succes van de corona-teststraten en de vaccinatielocaties, heeft Brussaard Trafficguard nu ook haar pijlen gericht op het leveren van publieksbegeleiders.

Buschauffeurs, directiechauffeurs en ondernemers uit de evenementenbranche en horeca zijn inmiddels omgeschoold tot verkeersregelaar en worden 7 dagen per week via Traffic Guard ingezet.

Publieksbegeleiders worden ingezet om het publiek in stadscentra en winkelcentra op een gastvrije en vriendelijke manier te begeleiden. Een nieuw gezicht in onze winkelstraten.

“We maken mensen bewust dat je ook bij het winkelen afstand moet houden. Het is net als in het verkeer: we zullen met elkaar regels moeten afspreken om alles soepel te laten verlopen. Tegelijkertijd moet er natuurlijk wel begrip voor die regels zijn. Het begeleiden van groepen mensen die graag ontspannen willen winkelen of een locatie willen bezoeken is niet altijd even makkelijk. Onze publieksregelaars worden hierop getraind. Gastvrijheid staat altijd centraal in ons handelen.”

Aan het woord is Paul Brussaard, sinds 1990 ondernemer en actief in het opleiden van bijzondere gastvrije beroepen, zoals directiechauffeurs, verkeersregelaars, drukteregelaars en publieksbegeleiders. Paul zet zijn visie uiteen op de publiekbegeleiders pagina.

De training Publieksbegeleider die door Paul’s team is ontwikkeld is gebaseerd op de ervaring die is opgedaan bij projecten tijdens de coronacrisis. Ondernemers en publieksbegeleiders leren hier hoe zij gedrag van mensen op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Hierbij speelt de persoonlijke communicatie een belangrijke rol. Hoe kun je winkelend publiek (on)bewust beïnvloeden? En hoe doe je dat op een positieve manier. Paul: ‘We moeten dat vermanende en bestraffende vergeten. Dat werkt niet meer na een jaar crisis. Dat positieve benaderen kan worden ondersteund door de projectontwikkelaar, die eigenaar is van het winkelcentrum, de gemeente of de lokale winkeliersvereniging. Op deze wijze kan de middenstand een hart onder de riem worden gestoken: we kunnen sneller herstellen als we dit samen goed aanpakken. Het inzetten van publieksbegeleiders is hiervoor het ultieme middel.’

Brussaard is al 30 jaar actief als opleider van specialistische beroepen waarbij gastvrijheid centraal staat. Deze opleidingen worden verzorgd door BRUSECO. Paul was het afgelopen jaar zelf betrokken bij het regionaal operationeel team van de Veiligheidsregio Utrecht, waar veel kennis en ervaring is opgedaan en uitgewisseld. Zijn medewerkers zijn 7 dagen per week betrokken bij de corona-teststraten en het vaccinatiepaviljoen. Als rasechte ondernemer zet Paul zich voor de volle 100% in om op een positieve manier door de crisis te komen en actief bij te dragen aan het bestrijden van de coronacrisis. Hij werkt daarbij vooral samen met kleine ondernemers die getroffen zijn door de crisis en op deze manier hun inkomen kunnen aanvullen.

Publieksbegeleider is een nieuw vak: alle kennis komt bij Brussaard Trafficguard samen. Daar profiteren gemeentes en projectontwikkelaars van.

 

Brussaard biedt:

  1. Verkeersregelaars: erkend opgeleid om op de openbare weg het verkeer te mogen regelen,
  2. Drukteregelaars: verkeersregelaars die op locatie de drukte verminderen van groepen fietsers, voetgangers en automobilisten, maar daar ook een uitleg bij geven. Hiervoor zijn deze erkend opgeleid en geëxamineerd door de Politie.
  3. Publieksbegeleiders: deze worden ingezet in stadscentra, winkelcentra, congrescentra, evenementlocaties, op stations of in het openbaar vervoer. Zij wijzen het publiek de weg, letten op de juiste looproutes en geven informatie.

 

Eigen opleidingsinstituut BRUSECO

Brussaard Trafficguard zet alle ervaring direct om in speciale opleidingen en masterclasses. Deze opleidingen worden door de zusteronderneming BRUSECO gegeven in Utrecht, langs de A2, waar het trainingscentrum is gevestigd. Zo wordt kennis en ervaring direct en praktisch ingezet voor alle betrokken medewerkers van Brussaard Trafficguard.

$

Wij zijn bereikbaar op

Tel: 088 278 77 77
E-mail: planning@brussaard.nl

$

Uw vraag direct stellen

U kunt ook ons contactformulier invullen om contact met ons op te nemen.